Image Alt

Baba – Mama Jóga

Együttmozgás élménye a babával.

A baba – mama jóga a szülést követően a korai anya-gyermek kapcsolatra koncentrál, segít a a gyermekkel való összecsiszolódásban Kapcsolódásban.

Az anyáknak segít elkerülni a depressziót és a hormonváltozás okozta érzelmi kilengéseket.E mellett gyengéden segít az anyukának vissza térni a test átmozgatásához terhelés nélkül. A babával együtt végzett mozdulatok korai szenzoros fejlesztést jelentenek, amely a későbbi neurológiai problémák elkerülésének leghatékonyabb eszköze. A speciálisan összeállított jóga mozdulatsorok elősegítik a mamák szervezetének mihamarabbi regenerálódását is. Bizonyos gyakorlatok enyhülést hozhatnak a tipikus babás gondokra, mint például: a pocakfájás, nyugtalanság, álmatlanság stb.

Megfigyelések bizonyították, hogy a jógás babák sokkal nyugodtabbak, mosolygósabbak és nyitottabbak, mint más gyermekek.

Azok a babák akik már a pocakban is jógáztak” a mamájukkal, szemmel láthatólag figyelmesek a már ismert” zenékre hangokra, és élvezik a folyamatot!

Ha korábban együtt nem is jógáztatok, most is érdemes elkezdeni, hiszen sok mindenben lesznek a foglalkozáson végig vett dolgok, gyakorlatok, zenék és illatok a segítségedre a napi rutin” tevékenységek és szokások terén!

A babás jóga egyértelmű előnyei:

 

  • Együttmozgás élménye a babával.

  • A baba testi-szellemi fejlődésének, idegrendszeri érésének elősegítése.

  • Szülés utáni gyors regeneráció, kondicionáló hatású gyakorlatsorozatok.

  • Test-lelki felfrissülés babának-mamának.

MAGÁN ÓRÁKAT TARTOK több városban is! Az OTTHONODBAN TUDSZ JÓGÁZNI A BABÁDDAL!   : Miskolc babás jóga, Tiszaujváros babás jóga, Sajószentpéter babás jóga, …

KERESS MEG ! LEHET, HOGY NÁLAD IS MEGOLDHATÓ!

Szia! Akkor találkoztam Veled, mikor az első babánkat vártam. A gyakorlatokat, amiket mutattál, azután is csináltam, mikor elköltöztünk, így személyesen már nem volt lehetőség találkozni. Azóta született még egy kislányunk, a második terhesség alatt is eszembe jutottak, amiket mutattál. Sokat segített, szerintem kismamaként is fontos, hogy az állapotunknak megfelelő testmozgást végezzünk. A szüléseim és az utána való regenerálódás is könnyen mentek. Köszönöm! Marcsit minden kismamának szívből ajánlom!

Viki Ügyfél

Több mint 8 éve jógázom Marcsi óráin. Kismama jógán, babás-mamás majd egyéni jógán vettem részt, mely jótékony hatással volt mind lelki és testi fejlődésünkre is. Jó közérzetet biztosított mamának babának egyaránt. Anyukaként felkészített a szülésre majd utána testileg hamarabb visszanyertem régi formám. Sok jótanácsot kaptunk egyes problémák kezelésére. A babás jóga órák feladatai jótékony hatással voltak a baba egyensúly-mozgás és pszichés fejlődésére is. A kellemes hangulatot illataromák a jól megválasztott zene tette teljessé. Házi feladatot is kaptunk. Mindig szívesen jártunk és folytatom a jövőben is.

Johanna Ügyfél

Lànyom ajànlàsàra nagymamakènt kezdtem Marcsi óràira jàrni. Óràról óràra könnyebben mozogtam, erősödtem ès egyre nehezebb gyakorlatokat tudtam elvègezni. Megnőtt az önbizalmam, elmúlt a tèrdfàjàsom egyenesebben jàrtam, a fogyàsban is segített. Nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is gyógyította. Minden óra külön èlmèny volt szàmomra ès alig vàrtam a következőt. Hàlàsan köszönöm a segítsèget. Bàtran ajànlom az idősebb korosztàlynak is!

Marika Ügyfél
f

Női Jóga

A női egészség helyreállítására. A fizikai testet a modern intim-torna hatékonyságával képes kezelni, míg az energetikai és mentális történésekhez a klasszikus jóga ősi, számunkra mégis újszerű szemléletével közelít.

f

Kismama Jóga

A Kismama jóga finom, lágy mozdulataival mind mentálisan, mind fizikailag készíti fel az Anyukát a várható feladatokra.

d

Baba - Mama Jóga

A szülést követően a korai anya-gyermek kapcsolatra koncentrál, segít a a gyermekkel való összecsiszolódásba,n kapcsolódásban.

s

Gyermek Jóga

A gyerekek játékos, fantáziadús és kreatív módon végeznek olyan gyakorlatokat melyekkel testi lelki fejlődésüket segítjük elő.