Image Alt

Jóga Gyermekeknek

Testi, lelki és szellemi szinten egyaránt megalapozza a gyerekek egészséges életét.

Nagyobb mozgásigénye van a gyerkőcödnek mint amennyit le tudsz kötni? Szeretnéd ha jobban tudna koncentrálni magára vagy a mozgására? Úgy látod, hogy a test tartása vagy a mozgás koordinációja nem megfelelő?  Ki kell próbálnotok a gyermekjógát!

 

A gyermekjóga egy olyan mozgásforma, amelynek során a gyerekek játékos, fantáziadús és kreatív módon végeznek olyan gyakorlatokat melyekkel testi lelki fejlődésüket segítjük elő. Célja a gyerekek mozgásigényének kielégítése, ezzel együtt koncentrációs készségük fejlesztése, érzelmi intelligenciájuk emelése. A rendszeres gyermekjóga foglalkozások testi, lelki és szellemi szinten egyaránt megalapozzák a gyerekek egészséges életét, segítenek a feszültség, a stressz és az elfojtott érzelmek oldásában, erősítik az immunrendszert, növelik a vitalitást.

A gyermekjógának fontos szerepe van:

 

 • a mozgásfejődésben
 • a testséma fejlődésben
 • a verbális fejlődésben
 • a memória fejlődésben
 • az érzelmi fejlődésben
 • a figyelem fokozásában
 • az intellektuális fejlesztésben
 • a gondolkodási képességek fejlesztésében
 • Ha Szeretnél bármely téren segíteni a gyermekednek, keress meg, próbáljátok ki!
 • Az órákat egyénileg, MAGÁN ÓRAként tartom. (BÉRLETTEL )
 • Több városban Hához megyek. Miskolc, Tiszaujváros, Sajószentpéter, Emőd, ….
 • Érdeklődj, lehet ,hogy a te városodban is megpldható!

Szia! Akkor találkoztam Veled, mikor az első babánkat vártam. A gyakorlatokat, amiket mutattál, azután is csináltam, mikor elköltöztünk, így személyesen már nem volt lehetőség találkozni. Azóta született még egy kislányunk, a második terhesség alatt is eszembe jutottak, amiket mutattál. Sokat segített, szerintem kismamaként is fontos, hogy az állapotunknak megfelelő testmozgást végezzünk. A szüléseim és az utána való regenerálódás is könnyen mentek. Köszönöm! Marcsit minden kismamának szívből ajánlom!

Viki Ügyfél

Több mint 8 éve jógázom Marcsi óráin. Kismama jógán, babás-mamás majd egyéni jógán vettem részt, mely jótékony hatással volt mind lelki és testi fejlődésünkre is. Jó közérzetet biztosított mamának babának egyaránt. Anyukaként felkészített a szülésre majd utána testileg hamarabb visszanyertem régi formám. Sok jótanácsot kaptunk egyes problémák kezelésére. A babás jóga órák feladatai jótékony hatással voltak a baba egyensúly-mozgás és pszichés fejlődésére is. A kellemes hangulatot illataromák a jól megválasztott zene tette teljessé. Házi feladatot is kaptunk. Mindig szívesen jártunk és folytatom a jövőben is.

Johanna Ügyfél

Lànyom ajànlàsàra nagymamakènt kezdtem Marcsi óràira jàrni. Óràról óràra könnyebben mozogtam, erősödtem ès egyre nehezebb gyakorlatokat tudtam elvègezni. Megnőtt az önbizalmam, elmúlt a tèrdfàjàsom egyenesebben jàrtam, a fogyàsban is segített. Nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is gyógyította. Minden óra külön èlmèny volt szàmomra ès alig vàrtam a következőt. Hàlàsan köszönöm a segítsèget. Bàtran ajànlom az idősebb korosztàlynak is!

Marika Ügyfél
f

Női Jóga

A női egészség helyreállítására. A fizikai testet a modern intim-torna hatékonyságával képes kezelni, míg az energetikai és mentális történésekhez a klasszikus jóga ősi, számunkra mégis újszerű szemléletével közelít.

f

Kismama Jóga

A Kismama jóga finom, lágy mozdulataival mind mentálisan, mind fizikailag készíti fel az Anyukát a várható feladatokra.

d

Baba - Mama Jóga

A szülést követően a korai anya-gyermek kapcsolatra koncentrál, segít a a gyermekkel való összecsiszolódásba,n kapcsolódásban.

s

Gyermek Jóga

A gyerekek játékos, fantáziadús és kreatív módon végeznek olyan gyakorlatokat melyekkel testi lelki fejlődésüket segítjük elő.