EXTRA KISMAMA TRÉNING

Valószínűleg a pocakos napok alatt és előtt a rendkívüli boldogság mellett felbukkannak aggodalmas kérdések, megvalósítandó tervek, hirtelen új ismeretlen érzések, amik újabb kérdéseket vetnek fel. Szeretnél mindent a legideálisabban, kellemesebben megélni. Ha te is szembesülsz ezekkel a gondolatokkal, gyere el a tréningre, ahol számtalan dologgal megismerkedhetsz, és kérdéseidre választ kaphatsz.
Megismerheted többek között:

– a TRIMESZTEREK fontos teendőit
– a kismama JÓGA gyakorlatait,
– LÉGZÉS és MEDITÁCIÓ technikáit
– az INTIM TORNA alapjait
– a SZÜLÉSI pozíciókat, lehetőségeket
– a SZOPTATÁS fortélyait
– az AJURVÉDIKUS segítségeket
– ÉLETMÓD változtatás praktikáit
Hangulatos klub délutánra számíts! Az elméleti ismeretek mellett gyakorlati tudást is elsajátíthatsz. A tréning alatt végigmegyünk az összes trimeszterek alatt felmerülő kérdéseken, megoldásokon. Nem csak ELMÉLETBEN, hanem GYAKORLATBAN is átvesszük a KISMAMA JÓGA gyakotlatait , MEDITÁCIÓS TECHNIKÁIT IS!  (ezért szükséges a kényelmes öltözet! )Kis létszámú csoportokban dolgozunk (max 4-5 fő)! A tréning kb. 5 órát vesz igénybe. Semmi másra nincs szükség csak befogadó nyitottságra, kényelmes öltözékre! (Az eszközök, anyagok biztosítva lesznek!

 

Több megyében és városban: Budapest, Miskolc, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Szerencs, Encs, Mezőkövesd, Kazincbarcika, Szolnok , Hajdúszoboszló, Nyíregyháza,.Igény alapján Dunántúlon is!

Részvételi díj 14990Ft
Ha ketten regisztráltok egyszerre 12990 Ft /Fő
Ha CSOPORTBAN jelentkeztek (minimum 4 fő) 10 000Ft/ Fő

A tréning kb 5 órát vesz igénybe.. és másra nincs szükség csak hogy kényelmes öltözékben gyere! (Az eszközök biztosítva lesznek)
És persze nyitottságra!    VÁRLAK SZERETETTEL !

KÉREM AKI JELENTKEZIK A VÁROSÁT IS JELEZZE!👇👇👇

Magyarország

Hungary

Phone: +36 30 649 1177

info@miettastudio.hu

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ