Image Alt

Lakberendezés

A HARMÓNIA életünk minden területén fontos.A testi-lelki harmónia megteremtése alapvető alapvető tétel, de nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ezek megteremtéséhez , ápolásához és megőrzéséhez nagyban hozzájárul a minket körülvevő környezet!

Gondoljuk csak végig!
A színek, a rend , a vizuális látvány, az illatok…mind-mind befolyásolják a pillanatnyi érzéseinket.
Olyan fajta segítséget szeretnék felkínálni, ami kicsit összekapcsolódva a többi tevékenységemmel, A belsőből kiindulva építkezik, és így épül picitől a nagyig, az Ember egyéniségét, céljait helyezve a középpontba.
Ha úgy érzed, hogy “valami nem jó”, de nem tudod hogy indulj el, vagy miben is rejtőzik ez az érzésed, min lehetne változtatni,-akkor egy SZEMÉLYES HELYZET FELMÉRÉS után tovább lépheünk és ha szeretnéd segítségemmel átalakíthatjuk  a szobád, a lakásod MINI MÓDON, vagy EXTRA MÓDON.
  • SZEMÉLYES HELYZET FELMÉRÉS
  • STÍLUS VÁLTÁS ( MINI MÓD )
  • NAGY VÁLTOZÁS (EXTRA MÓD)
  • BOLT TÚRA

MINI MÓD :

A kezdetektől: Végig nézzük mit rejt a személyes kis kuckód.
– Milyen az ágy neműd, az ágyad, mit rejtenek a szekrények? Milyenek , vagy vannak-e drapériák, függönyök, -mire hangolnak ezek, Vannak e kiegészítők, s ha igen sok?-Kevés?  Kell? Nem kell?
Megnézzük a kicsi, de fontos apró részleteket, színeket, fényeket!
És változtatunk, úgy, hogy az számodra kedvezőbb legyen!

EXTRA MÓD :

Ebben az esetben folytatjuk a lépéseket és a nagyobb cél érdekében  súlyosabb dolgokhoz is hozzá nyúlunk! A tereket tágíhatjuk, a bútorokat cserélhetjük, a falakhoz is hozzá nyúlhatuk!
Ha mersz nagyot álmodni, segítek benne!