Image Alt

Női Jóga

Középpontban a női szervek és a női energiák.

NŐI JÓGA

Női jóga a hatha jóga gyakorlatait alkalmazza a női egészség helyreállítására. A fizikai testet a modern intimtorna hatékonyságával képes kezelni, míg az energetikai és mentális történésekhez a klasszikus jóga ősi, számunkra mégis újszerű szemléletével közelít.

A Női jóga hatásai:

Gyakorlatai az altest energetikai rendszerét állítják helyre,

megerősítik a gát területét, a medence és a has izmait.

Mobilizálja és erősíti a csípőizületet,

görcsoldó relaxációs technikákat és ciklust szabályozó gyakorlatokat alkalmaz
Megtanítjuk, tudatosítjuk a női szervekhez kapcsolódó érzeteket, fejlesztve ezzel az öngyógyítás képességét. A helyes légzés elsajátításával kiegyensúlyozzuk a hormonális működést, az idegrendszer és ezzel az érzelmek stabilitását. A Női jóga hozzásegít önmagunk megismeréséhez, elfogadásához, női mivoltunk teljesebb megéléséhez.

Kinek ajánlott?

Egészségeseknek:

 

 • akiknek gyenge a medence izomzata (megereszkedett szalagok, méh stb.)

 • szülés előtt, akik gyermeket szeretnének

 • szülés után, akiknek a terhesség alatt és szülés közben meggyengülhettek az alhasi izmai

 • menopausa tüneteinek enyhítésére

 • gyenge hüvelyizomzattal rendelkezőknek (pl. levegős vagina)

 • kötött, merev csípőjű hölgyeknek

 • nehéz fizikai munkát végzőknek

 • sportolóknak, akik rendszeresen szökdelnek vagy súlyt emelnek (pl. aerobik, futás stb.)

 • erősen stresszes nőknek

 • szexuális élet javítására

Egészségügyi problémákkal:

 

 • görcsösen, rendszertelenül menstruálóknak

 • inkontinenciára esetén (nem kortól függ!!!)

 • női szervi problémákra (petevezeték elzáródás, mioma stb.)

 • aranyeres panaszokra

 • szél, székletvisszatartási problémákra

 • női hormonális gondokra

Bármely okból is keltette fel az érdeklődésedet, keress bátran! Kezd el… Tégy az egészségedért, a BOLDOGABB,TELJESEBB HÉTKÖZNAPOKÉRT!

 

MAGÁN ÓRÁKAT LEHET VÁLASZTANI !  Vagy CSOPORTOS ÓRÁKAT (min. 4 fő) is vezetek (A feltételeket egyeztetjük)

Az ÓRÁK MINDEN ESETBEN BÉRLET VÁLTÁSSAL MŰKÖDNEK!

Több városban is! : Miskoc, Mezőkövesd, Bükkaranyos, Encs, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Mályi, Kistokaj, Tiszaujváros …

Érdeklődj, lehet,hogy a te városodban is ….

Szia! Akkor találkoztam Veled, mikor az első babánkat vártam. A gyakorlatokat, amiket mutattál, azután is csináltam, mikor elköltöztünk, így személyesen már nem volt lehetőség találkozni. Azóta született még egy kislányunk, a második terhesség alatt is eszembe jutottak, amiket mutattál. Sokat segített, szerintem kismamaként is fontos, hogy az állapotunknak megfelelő testmozgást végezzünk. A szüléseim és az utána való regenerálódás is könnyen mentek. Köszönöm! Marcsit minden kismamának szívből ajánlom!

Viki Ügyfél

Több mint 8 éve jógázom Marcsi óráin. Kismama jógán, babás-mamás majd egyéni jógán vettem részt, mely jótékony hatással volt mind lelki és testi fejlődésünkre is. Jó közérzetet biztosított mamának babának egyaránt. Anyukaként felkészített a szülésre majd utána testileg hamarabb visszanyertem régi formám. Sok jótanácsot kaptunk egyes problémák kezelésére. A babás jóga órák feladatai jótékony hatással voltak a baba egyensúly-mozgás és pszichés fejlődésére is. A kellemes hangulatot illataromák a jól megválasztott zene tette teljessé. Házi feladatot is kaptunk. Mindig szívesen jártunk és folytatom a jövőben is.

Johanna Ügyfél

Lànyom ajànlàsàra nagymamakènt kezdtem Marcsi óràira jàrni. Óràról óràra könnyebben mozogtam, erősödtem ès egyre nehezebb gyakorlatokat tudtam elvègezni. Megnőtt az önbizalmam, elmúlt a tèrdfàjàsom egyenesebben jàrtam, a fogyàsban is segített. Nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is gyógyította. Minden óra külön èlmèny volt szàmomra ès alig vàrtam a következőt. Hàlàsan köszönöm a segítsèget. Bàtran ajànlom az idősebb korosztàlynak is!

Marika Ügyfél
f

Női Jóga

A női egészség helyreállítására. A fizikai testet a modern intim-torna hatékonyságával képes kezelni, míg az energetikai és mentális történésekhez a klasszikus jóga ősi, számunkra mégis újszerű szemléletével közelít.

f

Kismama Jóga

A Kismama jóga finom, lágy mozdulataival mind mentálisan, mind fizikailag készíti fel az Anyukát a várható feladatokra.

d

Baba - Mama Jóga

A szülést követően a korai anya-gyermek kapcsolatra koncentrál, segít a a gyermekkel való összecsiszolódásba,n kapcsolódásban.

s

Gyermek Jóga

A gyerekek játékos, fantáziadús és kreatív módon végeznek olyan gyakorlatokat melyekkel testi lelki fejlődésüket segítjük elő.