Image Alt

Nőnek lenni

Tánc oktatás hölgyeknek

NŐIESSÉG A TÁNCBAN, ..TÁNC A NŐIESSÉGBEN
A nőiességet meghatározni nehéz, megtalálni talán még nehezebb. Sok nő számára az érzés, hogy egyszer majd jól érezzék magukat a bőrükben, egészen távoli. A probléma megoldása azonban közelebb van, hozzánk, sőt ott van bennünk! Meg kell keresnünk a bennünk szunnyadó energiákat! A ZENE, a TÁNC, vagy akár  bármi nemű kifelyezési forma nagy segítség lehet, csak meg kell találni a saját MÚZSÁNKAT!  

A valódi Nőiség megélése ott kezdődik, mikor először ismerjük fel önmagunkban a NŐT. A nőt, mint energiát, mint szerepet, mint életutat, mint sorsfeladatot. Mikor először történik ez egy folyamat részeként, belülről, természetesen, könnyedén. Nem külső tényezők magunkra erőltetésével, bizonyításával, sokkal inkább belül keresve, onnan elindulva, kintről érkező sugallatok, eszközök segítségének felhasználásával.

Én feltétlenül hiszek benne, hogy ha valaki a saját útját járja a saját Sorsfeladatát megérzi és követi akkor támogatva lesz ebben! Sorra érkeznek azok a bizonyos “véletlen helyzetek, a jókor voltam a jó helyen” szituációk de egy idő után rá fogtok jönni, hogy ezek nem véletlenek!Sokkal inkább az történik ,hogy a valódi életút járása és megélése csodálatos és határtalan módon támogatott.

Márpedig hölgyeim, bizony, nekünk ez feladatunk része! Ám nem Ráfeszülve a Feladatra!!!nem azért mert “kell”, csakis magunkért, a boldogságunkért, az EGÉSZségünkért, a szabadságunkért.Elő kell hívnunk a mélyen bennünk TÁNCOLÓ” NŐ-t! Ő majd utat mutat sok minden bennünk szunnyadó dolognak!

Nem a tánc lépése” a cél! Az a fontos ,hogy megtaláld magadban és engedd felszínre az ÉRZÉSEKET amik majd tolják maguk előtt a kifejezésüket… és TÁNCOLSZ!

  • Ne feledd! Nem az a szempont hogy:
  • Jó e a hallásos a zenére
  • Jó-e a ritmus érzéked
  • Ismersz -e tánc stílusokat
  • Botlábúnak véled magad

…Valamit érzel belül, hogy Vonz… Hogy ki kéne próbálni!!

Akkor keress meg! Ne feledd egyedül egy emberrel foglalkozom! MAGÁN ÓRÁKATTARTOK!     Több városban: Miskolc, Tiszaujváros, Mezőkövesd, Sajószentpéter, Kazincbarcika, Emőd…

Szia! Akkor találkoztam Veled, mikor az első babánkat vártam. A gyakorlatokat, amiket mutattál, azután is csináltam, mikor elköltöztünk, így személyesen már nem volt lehetőség találkozni. Azóta született még egy kislányunk, a második terhesség alatt is eszembe jutottak, amiket mutattál. Sokat segített, szerintem kismamaként is fontos, hogy az állapotunknak megfelelő testmozgást végezzünk. A szüléseim és az utána való regenerálódás is könnyen mentek. Köszönöm! Marcsit minden kismamának szívből ajánlom!

Viki Ügyfél

Több mint 8 éve jógázom Marcsi óráin. Kismama jógán, babás-mamás majd egyéni jógán vettem részt, mely jótékony hatással volt mind lelki és testi fejlődésünkre is. Jó közérzetet biztosított mamának babának egyaránt. Anyukaként felkészített a szülésre majd utána testileg hamarabb visszanyertem régi formám. Sok jótanácsot kaptunk egyes problémák kezelésére. A babás jóga órák feladatai jótékony hatással voltak a baba egyensúly-mozgás és pszichés fejlődésére is. A kellemes hangulatot illataromák a jól megválasztott zene tette teljessé. Házi feladatot is kaptunk. Mindig szívesen jártunk és folytatom a jövőben is.

Johanna Ügyfél

Lànyom ajànlàsàra nagymamakènt kezdtem Marcsi óràira jàrni. Óràról óràra könnyebben mozogtam, erősödtem ès egyre nehezebb gyakorlatokat tudtam elvègezni. Megnőtt az önbizalmam, elmúlt a tèrdfàjàsom egyenesebben jàrtam, a fogyàsban is segített. Nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is gyógyította. Minden óra külön èlmèny volt szàmomra ès alig vàrtam a következőt. Hàlàsan köszönöm a segítsèget. Bàtran ajànlom az idősebb korosztàlynak is!

Marika Ügyfél