Image Alt

Pároknak

Tánc oktatás esküvőre

Esküvői Tánc

Már minden eltervezve: a ruhák az ételek a helyszín, a szín össze állítás a zene az esküvői tác… vagy nem?

Ha úgy érzitek, hogy ezen a ponton kicsit meg akadtatok….jó lenne valami hozzátok illő, nem túl “művi”, nem valami szimpla. De mi is legyen az!? Hogy táncolunk együtt? Menyecske tánc… hogyan?  Show.tánc legyen inkább? Táncolnom kell az Apósommal ?  Táncolnom kell az Anyósommal???

Vannak párok akik kezdetektől jól tudnak együtt táncolni összhangban vannak, ki ismerik a párjuk reakcióit. Vannak akiknél ez még nem sima ügy.

Úgy gondolom, hogy az esküvőtökön, mikor kifejezitek a tánccal is az örömteliÖSSZETARTOZÁSOTOKAT, ÖSSZEHANGOLTSÁGOTOKAT és ezt nagy közönség előtt szeretnétek vállalni, akkor az a cél, hogy VALÓBAN EZT ÉREZZÉTEK ÉS FEJEZZÉTEK KI A TÁNCOTOKKAL!

Fontos, hogy tudjatok össze hangolódni, figyelmet tiszteletet és odaadást tükrözzön a párosotok! Akkor is ha ez “Vicces” tánc formájában valósul meg!

Ha szeretnétek kellemes emléket adni önmagatoknak, ez is egy útja az önmagatok és a Párotok megismerésének.

Szánjatok egymásra és erre az élményre időt!

Néhány alkalom biztosan szükséges!

Várlak Szeretettel Titeket!

  • Megbeszélés, tervezés
  • Zene választás/ok, összevágása
  • Alapok, tartás, vezetés,
  • Koreográfia/szabad össze állítás
  • Gyakorlások

Több városban is oktatok: Miskolc , Tiszaujváros , Sajószentpéter ,Kazincbarcika, Mezőkövesd, Szikszó, Edelény…

Érdeklődj, lehet hogy a te városodban is összehozhatjuk!

Szia! Akkor találkoztam Veled, mikor az első babánkat vártam. A gyakorlatokat, amiket mutattál, azután is csináltam, mikor elköltöztünk, így személyesen már nem volt lehetőség találkozni. Azóta született még egy kislányunk, a második terhesség alatt is eszembe jutottak, amiket mutattál. Sokat segített, szerintem kismamaként is fontos, hogy az állapotunknak megfelelő testmozgást végezzünk. A szüléseim és az utána való regenerálódás is könnyen mentek. Köszönöm! Marcsit minden kismamának szívből ajánlom!

Viki Ügyfél

Több mint 8 éve jógázom Marcsi óráin. Kismama jógán, babás-mamás majd egyéni jógán vettem részt, mely jótékony hatással volt mind lelki és testi fejlődésünkre is. Jó közérzetet biztosított mamának babának egyaránt. Anyukaként felkészített a szülésre majd utána testileg hamarabb visszanyertem régi formám. Sok jótanácsot kaptunk egyes problémák kezelésére. A babás jóga órák feladatai jótékony hatással voltak a baba egyensúly-mozgás és pszichés fejlődésére is. A kellemes hangulatot illataromák a jól megválasztott zene tette teljessé. Házi feladatot is kaptunk. Mindig szívesen jártunk és folytatom a jövőben is.

Johanna Ügyfél

Lànyom ajànlàsàra nagymamakènt kezdtem Marcsi óràira jàrni. Óràról óràra könnyebben mozogtam, erősödtem ès egyre nehezebb gyakorlatokat tudtam elvègezni. Megnőtt az önbizalmam, elmúlt a tèrdfàjàsom egyenesebben jàrtam, a fogyàsban is segített. Nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is gyógyította. Minden óra külön èlmèny volt szàmomra ès alig vàrtam a következőt. Hàlàsan köszönöm a segítsèget. Bàtran ajànlom az idősebb korosztàlynak is!

Marika Ügyfél